| "Magic World" | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Цvэти Admin
Брой мнения : 17818 Age : 29 Сили : Призоваване Взривяване Очароване Любимец : Пайпър Убити демони : 77 Registration date : 04.02.2008
| Заглавие: "Magic World" Съб Яну 03, 2009 3:33 am | |
| По желание но форумци отварям тази тема нека играта да започне... За повече изяснения и за правилата се обръщайте към FiBss | |
|
| |
FiBss Крис
Брой мнения : 376 Age : 29 Сили : замръзяване и взривяване Любимец : Phoebe Убити демони : 0 Registration date : 02.01.2009
| Заглавие: Re: "Magic World" Съб Яну 03, 2009 3:47 am | |
| Ще ви напиша какво имам предвид.Тук предлагам да се правим на магъосници.Как се бием с демони,как спасяваме невинни и как търсим заклинания.Ето пример:
Вървях си по улицата докато внезапно се появи демон...той беше доста зловещ.Имаше голям белек на лицето.Демонът хвана една невина.Тя беше жена на средна възраст с дълга черна коса.Аз се опитах да спра демона но той ме отблъсна с телекинеза и се изпари.Жената не успя да писне.Ако някой е запознат с този демон и знае заклинание за унищожаване да ми каже.В книгата ми нищо не пише. :S _________________ | |
|
| |
FiBss Крис
Брой мнения : 376 Age : 29 Сили : замръзяване и взривяване Любимец : Phoebe Убити демони : 0 Registration date : 02.01.2009
| Заглавие: Re: "Magic World" Съб Яну 03, 2009 4:40 am | |
| е навити ли сте?Да започваме.Аз ще напиша първата история. Когато се прибрах вкъщи чух някакъв шум.Отидох до мястото на шума и видях как един демон се появи от цвете-демон.Разбрах че е хамелион.Взривих го но незнам да ли е унищожен.Идеи? | |
|
| |
Powershift Psycho Admin
Брой мнения : 11151 Age : 114 Местожителство : USS Enterprise NCC-1701 Сили : Вкаменяване,Телепортиране, Левитация,Телекинеза Любимец : Фийби Убити демони : 7378 Registration date : 31.07.2008
| Заглавие: Re: "Magic World" Съб Яну 03, 2009 5:18 am | |
| добрее прибрах се в къщи и светнах лампата,когато от нея изкочи демон..разбрах,че е електрически залях го с вода и той гръмна :smqh: мисля,че е онищожен за друго не се сетих | |
|
| |
FiBss Крис
| Заглавие: Re: "Magic World" Съб Яну 03, 2009 3:46 pm | |
| нещо такова но по-сериозно | |
|
| |
FiBss Крис
| Заглавие: Re: "Magic World" Съб Яну 03, 2009 4:11 pm | |
| Според мен не си унищожила демона.В книгата ми пише,че когато го полееш с вода или с друга течност,той изчесва за известно време.Така,че се пази.Надявам се това заклинание да ти помогне. Елате ветрове, преди да стане зле. И силите си не щадете, от този демон ни отървете. | |
|
| |
FiBss Крис
| Заглавие: Re: "Magic World" Нед Яну 04, 2009 7:51 pm | |
| не не става.Трябва заклинание! | |
|
| |
Ати_charmed Неограничен със силите си
Брой мнения : 2802 Сили : Силите на Чародейките Любимец : Прю, Пайпър, Фийби и Пейдж Убити демони : 1254 Registration date : 21.09.2008
| Заглавие: Re: "Magic World" Нед Яну 04, 2009 8:16 pm | |
| защо ми изтрихте мнението? | |
|
| |
FiBss Крис
| Заглавие: Re: "Magic World" Пон Яну 05, 2009 4:44 pm | |
| | |
|
| |
phoebe1812 Напредващ
Брой мнения : 52 Age : 29 Сили : видения.ливитация и аз съм емпат Любимец : Phoebe Убити демони : 0 Registration date : 22.01.2009
| Заглавие: Re: "Magic World" Вто Фев 03, 2009 2:49 am | |
| - FiBss написа:
- е навити ли сте?Да започваме.Аз ще напиша първата история.
Когато се прибрах вкъщи чух някакъв шум.Отидох до мястото на шума и видях как един демон се появи от цвете-демон.Разбрах че е хамелион.Взривих го но незнам да ли е унищожен.Идеи? Не си. Помниш ли Лазаровият демон , хамелионът е също като него - взривила си го но в природата им е да възкръстват , единствения начин да го унищожиш е да погребеш останките | |
|
| |
naskoo Най-велика вещица/вещер
Брой мнения : 289 Сили : silita na bili i kristi Любимец : bili Убити демони : 303 Registration date : 23.04.2009
| Заглавие: Re: "Magic World" Съб Апр 25, 2009 8:51 pm | |
| заклинания тряб да се пииъ6ат нали ето1 от 1 сезон 1 на бг Заклинание да получите силите. Чуй сега думите на вещиците, тайните, който скрихме в нощта. Най- старите богове са призовани тук, най-великите магии се търсят. В тази нощ и в този час, аз призовавам древната сила. Донесете силите на трите сестри! Ние искаме силата! Дайте ни силата! сега на анг Spell to Recieve Powers Hear now the words of the witches, the secrets we hid in the night, the oldest of Gods are invoked here, the great work of magic is sought. In this night and in this hour, I call upon the ancient power. Bring your powers to we sisters three we want the power, give us the power. имам и о6те тава са от самия сериал | |
|
| |
Брой мнения : 289 Сили : silita na bili i kristi Любимец : bili Убити демони : 303 Registration date : 23.04.2009
| Заглавие: Re: "Magic World" Съб Апр 25, 2009 9:07 pm | |
| може ли малко помощ нов сам вав магиите. вчера като бях вав магическото училище доиде демон които сас мисал започна да хварля големи огнени калба, аз опитах да го отбласна сас теликенеза но тои пусна едни малки чержени гадинкки и ме рани жестоко сесотне. ако някои знае кои е този демон да ми каже кои е ! така стажа нали ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: "Magic World" Съб Апр 25, 2009 9:35 pm | |
| чародеики преследват ви трите зли чародеики това е оварата за унищожаването им е необходимо да го кажете на анг : What's theirs is yours, what's yours is theirs, I offer up this gift to share, switch the bodies through the air след тоба трябва да ги взривите | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: "Magic World" | |
| |
|
| |
| "Magic World" | |
|