| Три години потопени в магията,която ни направиха Чародейките! Потопете се в магията! |
|
| :::::::::9 сезон::::::::::: | |
|
+13Mihito6 phoebe_charmedones ralinka__ charmed_fenka Radostina_Piper Powershift @4ik0 Leo_Wyatt phoebe evita_charmet sweet_charmed mimkata Цvэти 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
phoebe Бог/богиня
Брой мнения : 666 Сили : видения, левитация,съчувствие Любимец : Фийби Убити демони : 0 Registration date : 04.02.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Пон Мар 31, 2008 11:15 pm | |
| А Фийби и Кооп къде живеят? | |
| | | Цvэти Admin
Брой мнения : 17818 Age : 29 Сили : Призоваване Взривяване Очароване Любимец : Пайпър Убити демони : 77 Registration date : 04.02.2008
| | | | phoebe Бог/богиня
Брой мнения : 666 Сили : видения, левитация,съчувствие Любимец : Фийби Убити демони : 0 Registration date : 04.02.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Пон Мар 31, 2008 11:18 pm | |
| Ми и те в къщата. Хайде да направим нова тема за 1 епизод и там да пишем. И може ли аз да започна първа? | |
| | | mimkata Неограничен със силите си
Брой мнения : 2247 Age : 30 Сили : Взривявaне и очарование Убити демони : 0 Registration date : 25.03.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Пон Мар 31, 2008 11:21 pm | |
| | |
| | | phoebe Бог/богиня
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Пон Мар 31, 2008 11:23 pm | |
| ОК. Хайде някой да направи темата. | |
Брой мнения : 2247 Age : 30 Сили : Взривявaне и очарование Убити демони : 0 Registration date : 25.03.2008
| | | | Leo_Wyatt Бог/богиня на войната
Брой мнения : 1230 Местожителство : Los Angeles,USA Сили : телепортиране, електричество, лекуване, левитиране Любимец : Пайпър Убити демони : 75 Registration date : 27.03.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Сря Апр 23, 2008 6:08 pm | |
| ами то вече има и 10 сезон ама караи :geek: | |
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Сря Апр 23, 2008 6:50 pm | |
| ами както решите ако искате ще направя ако не не... :geek: | |
| | | phoebe Бог/богиня
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Сря Апр 23, 2008 7:15 pm | |
| Аз предлагам да почваме с първи епизод от 9 сезон. | |
| | | Leo_Wyatt Бог/богиня на войната
Брой мнения : 1230 Местожителство : Los Angeles,USA Сили : телепортиране, електричество, лекуване, левитиране Любимец : Пайпър Убити демони : 75 Registration date : 27.03.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Чет Апр 24, 2008 6:04 pm | |
| ами аз намерих 1 серия на 9 сезон само че е на текст като сценарии ако искате ще ви го дам ето го и него:
Пайпър готви в неиния ресторант. Пайпър: Малко от това и е готово! Някой тропа на вратата. Пайпър: Сега! На врата е Фийби. Пайпър: Фийби? Мислех ,че си на работа. Фийби: Днес не . Имам свободен ден. Пайпър: И? Фийби: Искам тази вечер всички да бъдем заедно в П3.От много време не сме били там. Пайпър: Отлична идея! А Пейдж? Фийби: Казах й и тя ще дойде. Пайпър: Аха ... Фийби: Пайпър, изглеждаш ми бледа! Пайпър: Не добре съм само малко....(Пайпър пада на земята) Фийби: Пайпър?! Пайпър , добре ли си ? Слад като прпада се буди на легло и стаята не е същата. Пайпър: Ох... Къде съм? Лео: Добро утро любов моя. Пайпър: Къде съм? Къде са децата ни? Крис , Уаят ? Лео: Пайпър, какво им? Пайпър: Лео ,на теб какво ти има? Лео: Какви деца та ние още не сме се оженили?! Пайпър: Но това е невъзможно! Пайпър: Фийби , Пейдж !? Лео: Коя е Пейдж ? Прю ли имаш впредвид? Пайпър: Прю !? Прю влиза от вратата: Прю: Здравей Пайпър. Пайпър: Прю ( Пайпър започва да плаче от радост) Прю: Пайпър какво има? Защо плачеш? Пайпър: Прю, прегърни ме силно. (прегръщат се) В този миг Пайпър отново се събужда в ресторанта си. Фийби : Пайпър добре ли си ? Пайпър: Незнам... Фийби: Какво се случи? Пайпър: Сега бях в 2001. Фийби : Моля, но как? Пайпър: Там беше Прю , а Лео ми говореше за нашата сватба. Фийби: Това е навъзможно. Добре , че не си видяла Кол. Пайпър: Не ми казвай , че още не си го забравила. Фийби: Стига! Той не е за мен. Пайпър: Кажи на Пейдж да ни отнесе в миналото. Фийби: Ако променим нещо в миналото всичко ще се промени. Пайпър: Не се притеснявай. Така ще е по-добре ,да върнерм Прю. Фийби: Добре , ще те послушам. Но не искам да виждам Кол разбра ли !? Пайпър: Добре. Ще звънна на Пейдж. Пейдж се целува с Хенри. Телефонът звъни. Пейдж: Ало? Пайпър: Пейдж веднага се телепортирай при нас, в ресторанта! Пейдж: Извинявай Пайпър, но сега не мога. Пайпър: Пейдж! Хенри: Сега пък кой е? Пейдж: Ух... време за сестрите.. Пейдж се телепортира в ресторанта. Фийби: Пейдж , веднага ни принеси в 2001година , когато Прю беше жива. Пейдж: Защо? Фийби: Пайпър ако наистина искаш да го направим вземи и Крис и Уаят , не ги оставяй сами , а и Лео ще ни трябва. Пейдж: Първо ми обяснете за какво става въпрос?! Пайпър: Мислим да върнем Прю. Пейдж: Но ако направиш това нашата тройна сила ще бъде в опасност. Пайпър: Стига Пейдж направи каквото ти казах. Пейдж: Слушам , шефе. Пейдж взима Лео,Крис и Уаят и вече всички са в ресторанта. Фийби: Сега ни отнеси в 2001. Пейдж: Няма проблем както кажеш... Вече всички са в 2001 , но всичко е толкова странно... Фийби е руса,Лео има по-къса коса,Пайпър и Пейдж изглеждат така както са били в миналото, Само Крис и Уаят са си същите. Пейдж: Мисля , че телата ни се върнаха в тази година. Фийби: Наистина съм по-хубава руса. Пайпър: Фийби, никога няма да се промениш... Прю влиза от вратата. Прю: О , всички сте тук, но кои са тези деца, а и тази жена ? Пайпър: Прю ние сме от бъдещето , на 17 март 2001г. ти ще умреш и тази жена всъщност е наша сестра казва се Пейдж благодарение на нея се възвърна силата на три след смъртта ти , а тези две момчета са моите синове. И сега ние сме тук , за да те върнем , за да си жива в бъдещето. Прю: Трябва ми малко време , това е много за мен. Пайпър: Разбери Прю тук сме, за да те върнем. Фийби: Елате при леля ви Прю. Прю прегръща Уаят и Крис. Прю: Елате всички при мен. Всички се прегръщат. Някой чука на вратата: Фийби: Сега ! На врата е Коул. Кол целува Фийби.А тя му лепка шамар. Кол: Фийби какво има? Фийби: Това не ти ли освежи паметта!? Кол: Не те разбирам!? Фийби: Трябва да си поговорим на саме. Кол: Хайде в твоята стая. Пейдж: Фийби, пази се ! Фийби: Добре! (Вече са в стаята) Фийби: Не те ли е срам?! Аз толкова ти вярвах, а ти ми разби сърцето. Кол: Не разбирам. Фийби: Ще разбереш много скоро. Ти ме предаде. Кол: Никога не бих го направил. Ако съм го направил то е било за наше,за твое добро. Фийби: За нас? За нас ли сикаше да убиеш сестрите ми? Кол: Аз? Фийби: Да , ти! Пайпър и Пейдж. Кол: Пейдж? Фийби: Да,Прю умира, а Пейдж се появи за да спаси силата на три .Сега сме тук, за да върнем Прю. Кол: А какво стана с нас? Фийби: Ние те унищожихме. Кол: Но нашата любов е по-голяма. Фийби: Не, Кол за теб извора бе по-важен от мен. Кол: Знаеш че теб искам най-много. Фийби: Не ти вярвам.А и аз вече съм щастливо омъжена в бъдещето и имам 3 деца. Кол: Знам , че ма искаш още, вижда се в очите ти. Фийби: Не Кол аз вече не съм тази вещица която ти вярваше сляпо… Кол: Остани тук … с мен , ще направим всичко възможно това да се промени. Прю вече е готова да иде в бъдещето. Прю: Добре , но какво ще стане с силата на три? Пайпър: Вероятно ще звучи “ Силата на 4 ще ни освободи” Пейдж: Добре звучи. Прю: Фийби! Фийби и Кол още разговарят. Фийби заплаква... Кол: ПОгледни ме в очите и кажи , че не ме обичаш. Фийби: Кол , пусни ме! Кол: Знам , че ще бъдеш моя. Остани с мен. Фийби: Незнам... Прю: Фийби..! Кол: Остани с мен... Фийби и Кол отиват при другите. Пайпър: Време е. Фийби: Извинявай Пайпър , но то е по силно от мен... Прю: Моля? Пейдж: Фийби не бъде глупава.Ще оставиш нас , децата , Кооп за този демон? Фийби: Ще променим бъдещето и ще бъдем щастливи с Кол. Прю: Какво си и направил, проклет демон. Пусни сестра ми или ще съжаляваш! Фийби: Не ,Прю, сърцето ми казва това. Пайпър: Фийби ти си луда! Лео: Фийби не прави тази грешка , защото после ще е късно. Фийби: Останете тук с мен , ако ще се чувствате по-добре. Пейдж: Фийби не бъди такава знаеш , че това е невъзможно! Фийби: Сбогом… Фийби и Кол вече не са в къщата , просто изчезват. Прю: Фийби !? Пайпър: О, не ! Лео: Сега трябва да се връщаме , забрави ли , че Крис и Уаят още не са родени и не могат да останат тук. Пейдж: О, не! Прю: Да се опитаме да ги намерим със силата на четирите... Пейдж: Добре. Прю,Пайпър,Пейдж: Силата на четитите ще ни освободи. Силата на четитите ще ни освободи. Силата на четитите ще ни освободи. Пайпър: Не иска. Лео: Може би така е трябвало да стане. Да остане силата на три. Знаете , че нищо не е случайно. Прю се върна , а Фийби си замина. Пейдж: Фийби! Пайпър: Защо всичко лошо все на нас се случва..!? Лео: Трябва да тръгваме. Прю: Пейдж бързо но отведи в бъдешето. Пайър: О, не Фийби. Пейдж: Може би ще се върне някога в бъдещето. Лео: Хайде! Няма време. Пейдж телепортира всички в бъдещето. Вече всички изглеждат така както трябва да изглеждат в 2007година. Пайпър: Мисля , че трябва да кажем всичко на Кооп. Пейдж: Кооп! Кооп не идва... Лео: Някой звъни на вратата. Прю: Сега! На врата са Фийби и Кол. Прю: Фийби , Кол? Фийби: Как си Прю , о извинявай сега ти си звезда и трябва да внимавам как ти говоря. Прю : Звезда? Фийби: Какво има Прю? Вече всички знаят за теб , ти се позната актриса. Прю: Точно както видяхме през 1999г. Фийби: Бинго! Пайпър: Но какво правите тук, заедно? Кол: Пайпър , та ние вече 5 години сме женени. Пайпър: А Кооп? Фийби:Кой е той? Пейдж: Мисля , че доста неща са се променили. Фийби: Моля? Пейдж: Нищо , влизайте. Фийби: И сега сме много по силни със силата на четирите. Прю: На четирите? Фийби:Прю какво ти има днес ? Вече 5 години съществува силата на четирите. От като стана актриса си се променила. Хенри чука на вратата. Пейдж: О , лябов моя колко те обичам (и го целува) Хенри: Пейдж, държиш се така сякаш не си ме виждала от много време. Пейдж: Ами , може би... Крис и Уаят идват при Пайпър. Пейдж: Сега наистина сме щастливо семейство. Хенри: Пейдж аз отивам да взема децата от училище. Пейдж: Добре. Фийби: Аз отивам за нашите. Пайпър: Вашите? Фийби:Да. Прю: Тук само аз ли не съм омъжена (усмихва се) но пък аз съм актриса. Пайпър: Да ( смее се) Вечерта всички са в П3 Пайпър: П3 от днес ще се казва П4 (усмихва се ) Фийби: Добра идея. Кол: Аз отивам до WC Фийби: Дибре. Кол отива. Прю: Аз също ще отида. Кол говори с Извора, но незнае , че Прю чува разговора му. Кол:Не сега не мога. Извор: Не прекалявай! Вече губя търпение. Изворът си отива , Прю влиза и хвърля Кол на земята. Прю: Кол, ако още един път направиш нещо на сестра ми ще те убия! В миг ясновидецът телепортира Прю в подземието. Прю : Кой сте вие? Извор: Ние ще те унищожим. Ти си най-силна , но ние ще те унищожим. Прю: Аз ще ви унищожа. В този миг Прю добива нова сила и всички демони изгарят. Прю отново е в WC там е и Кол. Прю: Това е краят Кол. Кол: Ако кажеш и една думичка на Фийби , ще те убия! Прю: Внимавай какво говориш.Вече имам нова сила. Сега мога с един удар да изпепеля всички. Кол: Тази сила я има само Изворът! Прю: Моля!? Кол: Добре дошла кралице моя, сега ти се Изворът! | |
| | | Leo_Wyatt Бог/богиня на войната
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Чет Апр 24, 2008 6:09 pm | |
| ада ето и от втори:
Прю:Защо да ти вярвам? Кол:Защо да те лъжа? Прю:Знаеш ли какво остави мен и моите сестри и не се появявай повече в нашия живот! Кол:Ти отсега без мен няма да можеш след време ще си най-злобния извор. Прю замахна с ръка и отпрати Кол на земята. Прю:Товаа ти трябва на тебе! Прю и Кол се върнаха на масата при другите. Фийби:Какво правихте толкова време? Прю:Ми аз видях селена моята приятелка от учили6те. Кол:На мен ми трябва6е малко въздух и излезнах наванка. Лео:Утре няма да съм тък имам малко работа със старей6ините. Пайпар:Уххххх……… Прю:Някои звани аз 6те вдигна. На телефона е г-н Дийн,един от най-извесните режисьори. Прю:О не какво да му кажа? Фийби:Прю досега си у4аствала в много негови филми как да не знае6 какво да му каже6? Пайпар:Мисля 4е Фийби незнае 4е се връ6тахме в миналото. Пейдж:Хайде де обади се. Прю:Ало. Дийн:Ало Прю 6те у4аства6 ли в филма „Пепеля6ка”? Прю:Ахам. Дийн:Добре но 6те се договорим утре ти 6те си русалка. Прю:Какво? Дийн:Не се тревожи 6те ти пра6там добре. Прю:6те се видим утре. Дийн:Ок. Прю:4ao. Дийн:4ao. Пейдж:И???? Прю:Каза ми че 6те съм руса! Фийби:Точно това видяхме през 1999. Прю:О , не. Ве4е е утро Прю и Пайпар са си вкъщи. Прю:Аз Отивам! Пайпар:Каде? Прю:С г-н Дийн Пайпар:Само те моля недей да се държи6 тапо. Прю:Много сме6но.Нямам време.4ао. Пайпар:4ao. Прю излиза от къщата и в един миг се озовава в подзвмието,Кол я е беше призовал. Прю:Какво иска6 сега?! Кол:Ти си доиде кадето ти е мястото. Прю:Слу6ай аз занам каде е мойто място а сега 6те излизам.! Кол:Добра кралице ва6ата дума е последна. Прю:Не ми казвай „Кралице””! Кол:Това си ти и неможеш нищо да промени6.Почувставаи злото тя е твоята сила. За един миг Прю Се озова отново на улицата. Прю:Токси,такси! Шофьора:Можели един автограф г-жо? Прю:Да разбира се. Пейдж е в къ6тата и на варатата звани полицаи. Полицаят:Г-жо Хенри Мишал? Пейдж:Да. Полицаят:Вашият мъж е тежко ранен и е отведен в болницата не е сигурно да ли ще уживее. Пейдж:О нееее! Полицаят:Съжеляваме г-жо. Пейдж:Не това не е истина! Пейдж влиза вътре и звани на Пайпар. Пайпър:Какво ти е ? Пейдж:Хенри...... Пайпър:Какво е станало с Хенри? Пейдж:Не е сигурно да ли 6е преживее,Ранен е! Пайпър:Каде е?! Пейдж:В болницата! Фийби и Кол са в ресторант. Фийби:Много си сладък. Кол:За мен ти си единствената жена. Фийби обичамте. Кол:Аз тебе повече. Фииби:Искам о6те деца от теб. Кол(мислено):Какво ли ще се случи ако Фийби разбере че децата са измислени от извора. Фийби:Да поработим над това,a? Кол:Aхaм….. Прю говори с г-н Дийн. Дийн: Искам да изграеш ролята на “Пепеляшка” в новия ми филм, но трябва да си руса. Прю: Какво? Дийн:6те ти пла6там добре. Прю:Да ако иска6 да съм руса. Дийн:Значи си сагласна,така ли? Прю:Aхaм. Дийн:Добра г-жо Халиуел, утре започват снимките и това трябва да го научите. Прю отива в салона и сега е русалка.А сега е в ка6тата. Прю:Какво мислите хубава ли съм руса. Пейдж какво ти е?! Пайпър:Хенри е в болницата и незнаем дали 6те преживее! Прю:O,нe!Пейдж трябва да си силна. Прю: Ще ти направя чай. Прю отива в кухнята и за миг отново е в подземиято Кол:Ето я и на6ата кралица. Прю:Внимаваи каквои говори6 досега да бях те убила но не го правя заради Фийби.Не искам да страда. Кол:Ти безмен неможеш с всеки ден силата ти 6те се увеличава и ще ставаш все по зла. Прю:Вярваи ми няма дълго да живееш. Кол:Фийби незнае за всичко което се случи до 2001 и също така 4е децата не са истински а направени от извора. Прю замахна и отпрати Кол в зида. Кол:Ахх! Прю:Това ти е малко! Кол:Ти си най-силната и виж какво кралство има6. Прю се варна в ка6тата. Пайпър:Какво прави толкова време Прю:Незнам. Пайпър:Ах Прю като малко дете си. Пейдж:Аз отивам да излекувам Хенри. Прю:Как 6те влезещ. Пейдж: Ще се телепортирам! Прю:Идвам с теб. Пайпър:И аз Всички са вътре. Пейдж:О, Хенри!Паипар 6те те телепортирам че децата са сами. Пайпар:Добре. Доктора влезе в стаята. Доктора:Какво правите.Излизаите Пейдж:Не! Прю отпрати доктора в стената. Доктора:Ахххх!!!Вс6тици! Прю:Пейдж хайде. Пейдж:Не мога да излекувам Хенри! Прю:Хайде! Пейдж и Прю се телепортираха. Доктор 2:Каде са вещиците? Доктора:Тук бяха! Докрор 2:Май ще ходиш на преглед! Пейдж:Аз 6те ида да разбера кой е прострелял Хенри. Пайпър: Ще ти трябва Фийби. | |
| | | phoebe Бог/богиня
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Чет Апр 24, 2008 6:42 pm | |
| По-добре да си измислим ние серия, вместо да краден от дугите. :angel: | |
| | | @4ik0 The Hollow
Брой мнения : 10469 Сили : Емпатия Любимец : Фийби Убити демони : 2853 Registration date : 30.03.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Чет Апр 24, 2008 6:52 pm | |
| :bravo: и аз съм го чел това,но не помня къде беше :what: | |
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Пет Апр 25, 2008 12:01 am | |
| добре аз права темата а после даваме идеитееееееее :plezene: | |
| | | Powershift Psycho Admin
Брой мнения : 11151 Age : 114 Местожителство : USS Enterprise NCC-1701 Сили : Вкаменяване,Телепортиране, Левитация,Телекинеза Любимец : Фийби Убити демони : 7378 Registration date : 31.07.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Съб Авг 23, 2008 7:00 am | |
| | |
| | | Radostina_Piper Вещер беэ сили
Брой мнения : 136 Местожителство : *гр.Ардино* Сили : заледяване и клониране Любимец : Пайпър Халиуел Убити демони : 0 Registration date : 17.08.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Пон Дек 01, 2008 1:02 am | |
| Аз вече започнах. Харесва ли ви сценария до тук? | |
| | | charmed_fenka Напредващ
Брой мнения : 56 Сили : Очарование,Левитация Любимец : Пейдж Убити демони : 0 Registration date : 03.12.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Сря Дек 03, 2008 2:03 am | |
| Дааа много си добра | |
| | | ralinka__ Демон
Брой мнения : 30 Age : 28 Сили : na piper Любимец : piper Убити демони : 6 Registration date : 20.12.2008
| | | | phoebe_charmedones Вещер беэ сили
Брой мнения : 135 Сили : Телекинеза,Видения Любимец : Phoebe,Piper,Prue Убити демони : 7 Registration date : 08.02.2009
| | | | ralinka__ Демон
Брой мнения : 30 Age : 28 Сили : na piper Любимец : piper Убити демони : 6 Registration date : 20.12.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Пон Апр 13, 2009 6:18 pm | |
| ами та то чародейките нали са остарели на края на 8 сезон | |
| | | Mihito6 Неограничен със силите си
Брой мнения : 2274 Age : 29 Местожителство : Смолян Сили : Замръзяване,телепортиране и орбитална телекинеза Любимец : Piper Убити демони : 2376 Registration date : 24.10.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Нед Май 10, 2009 5:13 pm | |
| | |
| | | No Angel Бебчо
Брой мнения : 76 Age : 31 Местожителство : Македония,Скопйе Сили : levitation,astral projection Любимец : Prue Убити демони : 80 Registration date : 12.06.2009
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Пет Юни 12, 2009 1:28 am | |
| - Цитат :
- Жалко,че няма да има 9 сезон
| |
| | | Chris Halliwell Бебчо
Брой мнения : 85 Age : 29 Местожителство : Варна, България Сили : Неограничени Любимец : Крис Халиуел Убити демони : 86 Registration date : 20.08.2009
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Чет Авг 20, 2009 4:44 pm | |
| По принцип самия филм няма да има продължение, но това не значи, че ние не можем да си измислим такова. :lele: :543: :394: :udea: :madisan: :456: :strege: :11111111111: :frfr: :charmed666: | |
| | | Powershift Psycho Admin
Брой мнения : 11151 Age : 114 Местожителство : USS Enterprise NCC-1701 Сили : Вкаменяване,Телепортиране, Левитация,Телекинеза Любимец : Фийби Убити демони : 7378 Registration date : 31.07.2008
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: Чет Авг 20, 2009 5:44 pm | |
| | |
| | | -Цvэтi- Безсмъртна чародей/ка
Брой мнения : 6406 Age : 29 Сили : Взривяване Любимец : Пайпър Убити демони : 6581 Registration date : 24.04.2009
| Заглавие: з Чет Авг 20, 2009 8:34 pm | |
| - cool_phoebe написа:
- Да бе .. колко умно!
Зи спазвай правила без публични напатки .. Мери такава тема за 9 сезон има в форума можеш да пишеш там. __________ On this day I see clearlyeverything has come to life A bitter place and a broken dreamAnd we'll leave it all, leave it all behind !* | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: :::::::::9 сезон::::::::::: | |
| |
| | | | :::::::::9 сезон::::::::::: | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |