| Три години потопени в магията,която ни направиха Чародейките! Потопете се в магията! |
|
| Коул Тарнър~Джулиан Макмеън | |
|
+7@4ik0 sweet_charmed Leo_Wyatt Piper_Halliwell gabi_rz elittoo Цvэти 11 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Powershift Psycho Admin
Брой мнения : 11151 Age : 114 Местожителство : USS Enterprise NCC-1701 Сили : Вкаменяване,Телепортиране, Левитация,Телекинеза Любимец : Фийби Убити демони : 7378 Registration date : 31.07.2008
| Заглавие: Re: Коул Тарнър~Джулиан Макмеън Сря Фев 18, 2009 5:20 am | |
| | |
| | | bibilota
Брой мнения : 3 Сили : premonison Любимец : Cole Turner Убити демони : 0 Registration date : 13.03.2009
| Заглавие: Re: Коул Тарнър~Джулиан Макмеън Пет Мар 13, 2009 8:28 pm | |
| на мен лично Джулиън Макмеън много ми харесва и в филма " Чародейките " и в " Клъцни срежи " и в " Профайлър ". Въпреки колежа, който е завършил, вместо да тръгне по стъпките на баща си, той е решил да се отдаде на актьорството и каквато и роля да играе, я играе наистина страхотно и се вжвява в нея както никой друг. Наистина много ме кефи. :lol!: cooll :king: :godes: cole | |
| | | Powershift Psycho Admin
Брой мнения : 11151 Age : 114 Местожителство : USS Enterprise NCC-1701 Сили : Вкаменяване,Телепортиране, Левитация,Телекинеза Любимец : Фийби Убити демони : 7378 Registration date : 31.07.2008
| Заглавие: Re: Коул Тарнър~Джулиан Макмеън Съб Мар 14, 2009 11:23 pm | |
| - bibilota написа:
- на мен лично Джулиън Макмеън много ми харесва и в филма " Чародейките " и в " Клъцни срежи " и в " Профайлър ". Въпреки колежа, който е завършил, вместо да тръгне по стъпките на баща си, той е решил да се отдаде на актьорството и каквато и роля да играе, я играе наистина страхотно и се вжвява в нея както никой друг. Наистина много ме кефи. :lol!: cooll :king: :godes: cole
дам и аз мисля така..все пак не е толкова интересно да се занимаваш с политика.. | |
| Заглавие: Re: Коул Тарнър~Джулиан Макмеън Съб Мар 14, 2009 11:23 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Коул Тарнър~Джулиан Макмеън Нед Авг 29, 2010 9:26 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Коул Тарнър~Джулиан Макмеън | |
| |
| | | | Коул Тарнър~Джулиан Макмеън | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите